Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χανιά: Αγανακτισμένοι ''ανεβαίνουν'' στην Αθήνα!

Χανιά: Αγανακτισμένοι ''ανεβαίνουν'' στην Αθήνα!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.06.2011 | 09:53
Πρώτη δημοσίευση: 27.06.2011 | 09:46

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν το βράδυ αγανακτισμένοι πολίτες των Χανίων προκειμένου να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα, τις ημέρες ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος...

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η πρόταση για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έχει βρει αρκετή ανταπόκριση έως τώρα από Αγανακτισμένους Χανιώτες ενώ αρκετοί επίσης θα αποφασίσουν  την τελευταία στιγμή αν θα μεταβούν στην πρωτεύουσα για το σκοπό αυτό.

Επίσης όπως αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψήφισης του μεσοπρόθεσμου, δηλαδή από σήμερα μέχρι κα την Τετάρτη, αγανακτισμένοι πολίτες θα βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την διαμαρτυρίας τους και την αντίθεση τους στα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κάλεσμα για «48 ώρες στο δρόμο» και περικύκλωση της Βουλής την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απευθύνουν τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων», προαναγγέλλοντας διήμερο κινητοποιήσεων στις 28 και 29 Ιουνίου.


    Διαδώστε αυτό το άρθρο