Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Δολοφονία αγρότη πάνω σε τρακτέρ – Σοκάρει την Κίσσαμο ο θάνατος του πατέρα 4 παιδιών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί έφεραν την ανατροπή στις συνθήκες θανάτου του αγρότη – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας…

Η ανθρωποκτονία συγκλονίζει από το πρωί την Κίσσαμο καθώς ένας 51χρονος αγρότης εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί πυροβολημένος στο χωριό Καλάθαινες. Ο άτυχος άντρας, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε νεκρός πάνω στο τρακτέρ του, από περαστικό ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν το χώρο ενώ αναμένεται η παρουσία ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος.

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για φονική ενέργεια καθώς όπως φαίνεται υπάρχουν ενδείξεις που αποκλείουν την περίπτωση της αυτοκτονίας ή του δυστυχήματος. Η σορός του 50χρονου διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο θώρακα από πυροβόλο όπλο με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του θύματος τον αναζητούσαν από χθες μέχρι που σήμερα το πρωί ένας περαστικός εντόπισε το άψυχο σώμα του 50χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές. Η εξέλιξη αυτή φέρνει την πλήρη ανατροπή με τις Αρχές να καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Πηγή: flashnews.gr, ekriti.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε