Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Δυστύχημα με νοικοκυρά – Έπεσε από καρέκλα και σκοτώθηκε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πλήρωσε με τη ζωή της, τις καθαριότητες του σπιτιού – Οι γείτονες που βρήκαν ανοιχτή την πόρτα πίστεψαν πως έπεσε θύμα ληστείας – Το μυστήριο έλυσε ιατροδικαστής…

Αβοήθητη μέσα στο σπίτι της πέθανε μια 79χρονη γυναίκα στο Πρόβαρμα Αποκορώνου Χανίων, προκαλώντας συναγερμό  στις αρχές, καθώς αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ακόμα μία εγκληματική ενέργεια με κίνητρο τη ληστεία.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (08-01-2013) γείτονες της ηλικιωμένης που την αναζήτησαν είδαν από την πόρτα που είχε μείνει μισάνοικτη το πτώμα της άτυχης γυναίκας να βρίσκεται αιμόφυρτο στο πάτωμα. Αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν καθώς η εικόνα του θύματος σε συνδυασμό με την μισάνοικτη πόρτα έδινε την εντύπωση ακόμα και για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια.

Μετά όμως από πολύωρη αυτοψία επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος της 79χρονης, οφείλεται σε δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κάποιας δουλειάς που προσπάθησε να κάνει η ηλικιωμένη, μέσα στο σπίτι και για την οποία χρειάστηκε να ανέβει σε καρέκλα.

Από τις παντόφλες της ηλικιωμένης που εντοπίστηκαν στην καρέκλα και τα τραύματα στο σώμα της προκύπτει ότι η 79χρονη έπεσε με συνέπεια τον τραυματισμό της που αποδείχτηκε μοιραίος. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η ηλικιωμένη στην προσπάθεια της να καλέσει σε βοήθεια σύρθηκε μέσα στο δωμάτιο. όμως εξέπνευσε πριν τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Τραγωδία σε οικοδομή – Αυτοκτόνησε μετά από τηλεφώνημα στην Αλβανία!

Πρέβεζα: Μια κλοπή που συγκίνησε τα θύματα και τους αστυνομικούς

Κρήτη: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ, κατέβασε και παράτησε στα χιόνια ανήμπορη γυναίκα!

Πάτρα: Το σύστημα παραγωγής καπνού δεν έσωσε την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου!

Ικαρία: Πρόσκρουση του πλοίου ”Μυτιλήνη” στον προβλήτα του λιμανιού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε