Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Είχε πεθάνει κι ακόμα τον πυροβολούσαν! – Έγιναν οι πρώτες προσαγωγές για τη δολοφονία του 52χρονου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζει να ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του κτηνοτρόφου στην περιοχή των Κεραμειών, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών…

Σύμφωνα με το FlashNews, στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετά άτομα της περιοχής που γνώριζαν τον 52χρονο ή σχετίζονταν με αυτόν, ενώ έχουν γίνει και προσαγωγές.

Ο άντρας, πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στο 18ο χλμ της επαρχιακής οδού Χανίων – Κοντόπουλων στα Κεραμειά από αγνώστους (ή άγνωστο) που του είχαν στήσει ενέδρα.

Όπως φαίνεται, κάποιοι είτε έδωσαν ραντεβού στον 52χρονο κτηνοτρόφο, είτε τον περίμεναν στο συγκεκριμένο σημείο και όταν σταμάτησε τον πυροβόλησαν με την κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι με 9βολα σκάγια.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας αλλά και της νεκροψίας – νεκροτομής που έκανε ο Ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο 52χρονος πυροβολήθηκε συνολικά 5 φορές.

Οι δύο πρώτοι πυροβολισμοί ρίχτηκαν απο την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου και απο πολύ κοντά διέλυσαν το παρμπριζ και προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα του 52χρονου.

Η μανία των δολοφόνων ήταν τέτοια που ενώ ο κτηνοτρόφος είχε ήδη πέσει νεκρός στο κάθισμα, για να σιγουρευτούν ότι έχει πεθάνει, τον πυροβόλησαν απο την δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου άλλες τρείς φορές!

Είναι βεντέτα;

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία του 52χρονου να συνδέεται με υπόθεση βεντέτας. Το θύμα φέρεται πριν από 25 χρόνια να έχει δολοφονήσει ένα συγχωριανό του με τον οποίο είχαν διαφορές.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση αυτή θεωρείται πως έχει “λήξει” καθώς και απο την οικογένεια του τότε δολοφονημένου φέρονται να σκότωσαν συγγενή του 52χρονου, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, όπως στην φυλακή είχε οδηγηθεί και το μέλος της άλλης οικογένειας.

Είναι κτηνοτροφικές διαφορές
;
Αυτό είναι ακόμα ένα ενδεχόμενο που εξετάζει η αστυνομία. Συγκεκριμένα, ερευνούν μήπως ο 52χρονος είχε διαφορές με κάποιον για την νομή βοσκοτόπων…

Διαβάστε ακόμα:
Χανιά:Του έκλεισαν το δρόμο και τον εκτέλεσαν στο αυτοκίνητό του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε