Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χανιά: Εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία οι μεταλλωρύχοι από τη Χιλή!

Χανιά: Εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία οι μεταλλωρύχοι από τη Χιλή!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.06.2011 | 09:00
Πρώτη δημοσίευση: 03.06.2011 | 08:45

Σαν μακρινός εφιάλτης φαντάζει η περιπέτεια που έζησαν οι 33 μεταλλωρύχοι από τη Χιλή στα έγκατα της γης πριν από αρκετούς μήνες... (δείτε φωτογραφίες)

Μετά από αυτή την περιπέτεια που λίγο έλλειψε να κοστίσει τη ζωή τους, οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοι βλέπουν μια άλλη πλευρά της ζωής που φαίνεται ότι υπάρχει και αυτή.

Προσκεκλημένοι σε αρκετές χώρες του κόσμου γίνονται αντικείμενο θαυμασμού αλλά και περιέργειας εννίοτε. Από χθες οι 33 μεταλλωρύχοι βρίσκονται στα Χανιά προκειμένου να γνωρίσουν την πόλη. Σε εκδήλωση της ΑΝΕΚ που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Κολυμβάρι, έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από την υποδοχή όσο και από την φιλοξενία. Δείτε τις φωτογραφίες του flashnews.gr
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν εκ μέρους της ναυτιλιακής εταιρείας οι κ.κ. Γ.Αρχοντάκης και Γ.Κατσανεβάκης , ενώ εκ μέρους του Δήμου Πλατανιά, καθώς φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της περιοχής, ο Δήμαρχος κ.Γ.Μαλανδράκης.

Επίσης προσφέρθηκαν στους Χιλιανούς αναμνηστικά δώρα ενώ από την πλευρά τους ευχαριστώντας την ΑΝΕΚ για την πρωτοβουλία να τους καλέσει στα Χανιά...   Διαδώστε αυτό το άρθρο