Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Φόβοι για βεντέτα μετά την οικογενειακή τραγωδία – Τι είπε ο δράστης την ώρα του καβγά

φωτογραφία από τη Νέα Τηλεόραση
φωτογραφία από τη Νέα Τηλεόραση

Ακόμα και το ενδεχόμενο “αντιποίνων” από την πλευρά των συγγενών της 48χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της στο Σταλό Χανίων, φοβούνται οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, και για το λόγο αυτό παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε θα οδηγηθεί ο 61χρονος στον Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, το δεύτερο θύμα του, ο 21χρονος γιος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων, με τους γιατρούς να εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της υγείας του, χαρακτηρίζοντας κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Στο μεταξύ, όσο περνούν οι ώρες, γίνεται “εφιαλτικά” ξεκάθαρο ότι η άτυχη γυναίκα και ο γιος της δεν βρέθηκαν τυχαία στο στόχαστρο του 61χρονου, καθώς φαίνεται ότι ο τελευταίος φέρεται να είχε εκφράσει την πρόθεση να τους σκοτώσει και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Οι πληροφορίες απο τις αστυνομικές πηγές, αναφέρουν οτι στη διάρκεια του καβγά με τον αδερφό του για τις οικονομικές και περιουσιακές διαφορές που είχαν, ο δράστης φέρεται να δήλωσε πως “αφού έχει αδικηθεί, δεν υπάρχει λόγος να ζουν ούτε η οικογένειά του, ούτε αυτός”!

Πηγή: cretalive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε