Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χανιά: Η ανιψιά του Βουλγαράκη ντύθηκε νύφη – Ο χορός και οι επώνυμοι καλεσμένοι του χλιδάτου γάμου [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Οι φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η συμφοιτήτρια της Μαριέττας Χρουσαλά ξεσήκωσε τους πάντες…

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο στα Χανιά η Σοφία – Αφροδίτη Βουλγαράκη και ο γνωστός χειρούργος μαστολόγος – γυναικολόγος Γιάννης Παπαδογιαννάκης. Το ζευγάρι ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ωστόσο επέλεξε να κάνει το γάμο του στα Χανιά, τόπο καταγωγής της νύφης, η οποία είναι ανιψιά του Αντιπεριφερειάρχη Αποστόλη Βουλγαράκη, αλλά και του γαμπρού, γιού του γνωστού Χανιώτη νεφρολόγου Νίκου Παπαδογιαννάκη. Το μυστήριο τελέστηκε στην Ευαγγελίστρια στην Χαλέπα, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των τσιμέντων, Mark Bouri από τον Λίβανο και η σύζυγός του – και φίλη της νύφης, Εύα Γκουτζαμάνη.

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Καλεσμένοι επίσης ήταν πολλοί φίλοι του ζευγαριού από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς και η καλή φίλη της νύφης και παλιά συμφοιτήτριά της, Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία παραβρέθηκε με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Ο λαμπερός γάμος έγινε στο Κτήμα Κανατάκη, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το οποίο πλαισίωσε μία «βροχή» πυροτεχνημάτων κατά την είσοδο του ζευγαριού.

Η πανέμορφη νύφη, η οποία είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, έλαμπε μέσα στο Vassilis Zoulias νυφικό της και εντυπωσίασε με τον χορό της που τράβηξε τα βλέμματα όλων. Το ευτυχισμένο ζευγάρι δέχτηκε τις ευχές των 500 περίπου καλεσμένων σε μία βραδιά με πολλά παραδοσιακά στοιχεία.

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Το συγκρότημα «Βιγλάτορες» ξεσήκωσε κυρίως τους εκτός Κρήτης καλεσμένους, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους καλεσμένους να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς μέχρι το πρωί.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε