Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χανιά: Ήθελε γυαλιά ηλίου ”Dior” και τα απέκτησε βάσει ενός καλά επεξεργασμένου σχεδίου [pic, vid]

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Η νεαρή κοπέλα μπαίνει στο κατάστημα οπτικών που βρίσκεται στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη στα Χανιά και προσποιείται πως ενδιαφέρεται να δοκιμάσει και ενδεχομένως να αγοράσει γυαλιά ηλίου. Η λεπτομέρεια όμως…

που δεν έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος εκείνη τη στιγμή, αλλά διαπιστώθηκε μετά με προσεκτική παρατήρηση του βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας, είναι ότι η κοπέλα μόλις μπήκε στο κατάστημα πήρε από την προθήκη των γυαλιών DIOR, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου κρατώντας το διακριτικά στο χέρι που κρατούσε και το ντοσιέ της, όπως θα κρατούσε τα δικά της γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια άρχισε να δοκιμάζει άλλα γυαλιά ηλίου, παίζοντας το χαλαρή μέχρι να φύγει από το μαγαζί σαν κυρία, χωρίς όμως να πληρώσει και το ζευγάρι που κρατούσε από την αρχή στα χέρια της. Παραμένει στο κατάστημα πάνω από 4 λεπτά, μιλάει με τους υπαλλήλους και όταν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία φεύγει χωρίς κανείς να την υποψιαστεί. Όταν η κλοπή έγινε αντιληπτή ήταν πολύ αργά για τον υπεύθυνο του καταστήματος. 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε