Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: ”Καλησπέρα, έχουμε βάλει βόμβα σε πλοίο της ΑΝΕΚ”!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες λόγω ενός τηλεφωνήματος…

Σε μια πρωτοφανή κακοήθεια ασυνείδητου αποδίδεται η αναστάτωση που προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (03-07-2011) κατα τον απόπλου των πλοίων της ΑΝΕΚ “Έλυρος” και “Λατώ” απο τα λιμάνια των Χανίων και του Πειραιά αντίστοιχα, αλλά και στα άλλα λιμάνια που ήταν στην διαδικασία απόπλου πλοία της εταιρείας.

Το τηλεφώνημα του αγνώστου έγινε την ώρα του απόπλου των πλοίων και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας σε πλοίο της ΑΝΕΚ χωρίς να διευκρινίζει το όνομα του πλοίου. Έτσι σήμανε αμέσως συναγερμός και η κινητοποίηση των αρχών στα λιμάνια που φιλοξενούνται τα πλοία της εταιρείας ήταν μεγάλη.

Τα πλοία που μόλις είχαν αποπλεύσει, επέστρεψαν στα λιμάνια και άρχισαν οι έρευνες απο δυνάμεις της αστυνομίας, απο δύτες ενώ σε κατάσταση εοτιμότητας ήταν και άνδρες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Στη φωτογραφία του flashnews,gr (στο πάνω μέρος) βλέπουμε τη στιγμή που οι 1.700 επιβάτες του πλοίου ”Έλυρος”
βγαίνουν από το πλοίο στο λιμάνι της Σούδας, για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Το πλοίο αφού ελέγχθηκε με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και δυτών και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι επρόκειτο για άλλη μια κακόγουστη φάρσα, αναχώρησε από το λιμάνι της Σούδας περίπου 10 λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και σε άλλα πλοία της ΑΝΕΚ, ενώ το “ΛΑΤΩ” αναχώρησε από τον Πειραιά με προορισμό τα Χανιά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε