Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χανιά: Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ

Χανιά: Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.11.2011 | 14:30
Πρώτη δημοσίευση: 18.11.2011 | 14:09

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα γραφεία καθώς εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων που αντιδρούν στην καταβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών, κατέλαβαν την είσοδο των γραφείων.

Στις 7:30 το πρωί οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που πήγαν για να πιάσουν δουλειά βρήκαν τις πόρτες κλειστές από τους συγκεντρωμένους που είχαν υψώσει και πανό. ''Είναι παράνομο και άδικο αυτό που γίνεται. Ζητάμε από την κυβέρνηση να το αποσύρει καθώς υπάρχει και θέμα αντισυνταγματικότητας'', δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Δημήτρης Κορναράκης.

''Η επιβολή του εκτάκτου τέλους βρίσκει αντίθετο το σύνολο της κοινωνίας καθώς υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες πολιτών που αδυνατούν να το καταβάλουν. Το αίτημα της κινητοποίησης είναι να αποσυρθεί το τέλος και τα οικονομικά βάρη να τα επωμισθούν οι έχοντες και οι κατέχοντες'', είπε η γραμματέας του νομαρχιακού παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ Ντίνα Κληρονόμου.

Κινητοποιήσεις για το "χαράτσι" γίνονται σήμερα τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο. Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο   Διαδώστε αυτό το άρθρο