Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Κατέλαβαν σπίτι και φώναξαν φίλους για να παίξουν χαρτιά!

Στο ίδιο σπίτι, είχε και πέρυσι εγκατασταθεί αυθαίρετα, ένας… πιο προσεχτικός διαρρήκτης…

Το γεγονός ότι το εγκαταλελειμμένο σπίτι  βρίσκεται στο κέντρο χωριού στην περιοχή του Κολυμβαρίου, δεν εμπόδισε τους 5 καταληψίες Μαροκινής καταγωγής  να εγκατασταθούν αυθαίρετα και χωρίς να ρωτήσουν κανένα αδιαφορώντας για οτιδήποτε.

Η άνεση τους μάλιστα ήταν τέτοια που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τις φωνές και τα γέλια κατά την διάρκεια της παρτίδας χαρτιών που είχαν στήσει!

Ο ιδιοκτήτης του  σπιτιού  μίλησε στο flashnews.gr  για την άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας και την άριστη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δυστυχώς και πέρυσι αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με πιο προσεκτικό διαρρήκτη που διέμενε για αρκετό καιρό στο παλιό σπίτι, χωρίς να γίνει αισθητή η παρουσία του και από τον οποίο προφανώς αφαιρέθηκαν αρκετά αντικείμενα πριν σφραγιστεί πάλι το σπίτι.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ότι είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή και προειδοποίησαν τους περίοικους για τους κινδύνους που διατρέχουν και πως να προφυλαχτούν. Ειδικά οι ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων σπιτιών με φθορές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί είναι εύκολη η πρόσβαση των απελπισμένων αλλοδαπών αλλά σε περίπτωση ατυχήματος από τις φθορές μπορεί να βρεθούν οι ίδιοι αντιμέτωποι με τον νόμο.
Δεν ασκήθηκαν διώξεις αλλά οι συγκεκριμένοι δράστες πάντως έχουν άλλες 12 ημέρες νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα σύμφωνα με τα χαρτιά τους και τριγυρίζουν ακόμα ελεύθεροι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε