Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Μέσα στο σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας – Στον ανακριτή ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του [vid]

ΦΩΤΟ από neakriti.gr
ΦΩΤΟ από neakriti.gr

Αποκαλυπτικές οι εικόνες που καταγράφονται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι που συντελέστηκε η οικογενειακή τραγωδία με θύμα έναν 58χρονο και θύτη τον 85χρονο πατέρα του. Το αιματοβαμμένο σκηνικό…

και οι καταστροφές από τους εκατοντάδες πυροβολισμούς σε κάθε γωνιά του σπιτιού, στο οποίο είχε ταμπουρωθεί ο ηλικιωμένος μετά το έγκλημα που διέπραξε, μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας. Η αυλαία της τραγωδίας στους Αγίους Θεοδώρους έχει πέσει και το αιματοβαμμένο σκηνικό στο σπίτι του πατέρα που σκότωσε τον ίδιο του τον γιο, παραμένει.

Το σπασμένο παράθυρο της κουζίνας από το οποίο επιχείρησε να μπει στο σπίτι ο άτυχος 58χρονος, μαρτυρά την αρχή της υπόθεσης που εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Με τον γιο να κείτεται νεκρός στην κουζίνα, ο τραγικός πατέρας που πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του, νομίζοντας ότι κάποιος κλέφτης μπήκε στο σπίτι του και ότι ο ίδιος δέχεται πυρά, συνέχισε να πυροβολεί. Σε κάθε γωνιά υπάρχουν ίχνη από τις αμέτρητες σφαίρες…

Ακόμη πιο τραγική ήταν η εικόνα του 85χρονου στον εισαγγελέα Χανίων. Ένας ηλικιωμένος με άνοια και σοβαρό πρόβλημα ακοής, που δεν αντιλαμβάνεται τι έχει διαπράξει.  Εντός της ημέρας ο 85χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων για να απολογηθεί. Λόγω της κατάστασης του ηλικιωμένου παραγγέλθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο τραγικός πατέρας πυροβολούσε νομίζοντας ότι τον καταδιώκουν. Ανακρίτρια και εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσουν για την τύχη του 85χρονου ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 58χρονου γιου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τραγικές φιγούρες στην υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη, αλλά ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία των Χανίων, είναι η σύζυγος του άτυχου 58χρονου, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τρόπο να εξηγήσει στα παιδιά της, πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον πατέρα τους και μάλιστα από τα χέρια του παππού τους.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε