Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Χανιά: Μπάρα διαπέρασε το αυτοκίνητό του! Σώθηκε ο οδηγός!

ΦΩΤΟ από το Flashnews
ΦΩΤΟ από το Flashnews

Άγιο φαίνεται πως είχε ο 28χρονος που ενώ βρίσκονταν εν κινήσει, λόγω των θυελλωδών ανέμων είδε μια παλιά μεταλλική μπάρανα διαπερνά το ΙΧ του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και ενώ ο 28χρονος έβγαινε απο την περιοχή της ΒΙΟΠΑ με κατεύθυνση τον παράπλευρο δρόμο της Εθνικής Οδού.

Στο σημείο αυτό υπάρχει μια “ξεχασμένη” μεταλλική μπάρα που χρησιμοποιούνταν παλιότερα για να κλείνει την είσοδο προς τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Λόγω του δυνατού αέρα, η μπάρα έκλεισε με αποτέλεσμα να διαπεράσει, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία το αυτοκίνητο, περνώντας από το μπαμπρίζ του του ΙΧ, έξω από το πίσω δεξί παράθυρο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δήλωσε στο Flashnews.gr ότι “ευτυχώς που δεν ήταν μαζί μου στο αυτοκίνητο και άλλος γιατί τώρα θα θρηνούσαμε κάποιο θύμα αφού η μπάρα πέρασε ακριβώς πάνω από τη θέση του συνοδηγού”.

Μετά το αρχικά σοκ, κάλεσε την πυροσβεστική η οποία πήγε στο σημείο και έκοψε την μεταλλική μπάρα που είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι, ενώ η μεταλλική μπάρα στην ουσία εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε αχρηστία, κανείς δεν φρόντισε να την απομακρύνει αποτελώντας κίνδυνο για τα αυτοκίνητα που περνούν από το σημείο.

Διαβάστε ακόμα:
Χανιά: Του έκλεψαν τα λεφτά στην καφετέρια μέσα απ’ το σακάκι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε