Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χανιά: Οι εικόνες της οικογενειακής τραγωδίας – Πατέρας σκότωσε τον γιο του – Η μοιραία κίνηση και τα τελευταία λόγια πριν την εκτέλεση [pics, vids]

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση ΑΝΤ1
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση ΑΝΤ1

– Νέες αποκαλύψεις για την ανείπωτη τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους Χανίων που συγκλονίζει τη χώρα
– Ο Αντώνης Ροδολάκης έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του 85χρονου πατέρα του, που τον πέρασε για κλέφτη
– Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, η άγνοια για το φονικό όπλο και τα λόγια του θύματος σε φίλους του
– Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σοκαρισμένοι – Αποκαλυπτικές εικόνες μέσα στο σπίτι της δολοφονίας
– Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς του παιδοκτόνου που έβαψε τα χέρια του με αίμα

 

 

Δεν χωράει ανθρώπου νους τα όσα έγιναν στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων χθες το βράδυ. Ο 85χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο γιο του, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του, την απόφαση να μπει από το παράθυρο. Τραγική ειρωνεία, όπως λένε φίλοι του θύματος, το γεγονός πως όλα έγιναν επειδή ο άτυχος Αντώνης Ροδολάκης ανησύχησε για τη ζωή του πατέρα του. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες χτυπούσε το κουδούνι και την πόρτα αλλά ο ηλικιωμένος δεν άκουγε. Τότε πήρε και επειδή δεν είχε τα κλειδιά του σπιτιού, πήρε την απόφαση να μπει από το παράθυρο. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσε.

Μπήκε από το παράθυρο και όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες λέει στην γυναίκα του “δεν μπορώ να δω πού είναι ο πατέρας μου” και τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός. Η γυναίκα του μαζί με τον γείτονα, απομακρύνθηκαν από το σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία. Όπως αποκαλύπτεται ο 85χρονος πατέρας είχε προλάβει να οπλίσει το κυνηγετικό όπλο, να κρυφτεί και να αιφνιδιάσει το ίδιο του το παιδί, που πέρασε για ληστή. Αμέσως μετά ταμπουρώθηκε στο σπίτι πλάι στον γιο του, που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή…

Ο κατηγορούμενος παιδοκτόνος - ΦΩΤΟ από ANT1

Ο πατέρας έπαθε αμόκ όταν συνειδητοποίησε ότι σκότωσε τον γιο του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι μαζί με το άψυχο σώμα του 58χρονου. Δεν άφηνε ούτε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ούτε την Αστυνομία να μπει στο σπίτι. Από την ώρα που ταμπουρώθηκε πάνοπλος στο σπίτι του, δεν σταμάτησε να ρίχνει πυροβολισμούς. Σύμφωνα μάλιστα με τον δήμαρχο της περιοχής και τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1, έριχνε έναν πυροβολισμό κάθε 3-4 λεπτά.

Από τους πάνω από 100 πυροβολισμούς που έπεσαν τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων. Στο σημείο μετέβησαν Ειδικοί Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και η ηγεσία της και τελικά ο ηλικιωμένος συνελήφθη λίγο πριν από τις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από επέμβαση της Αστυνομίας, που έκανε έφοδο. Στο επόμενο βίντεο ακούγονται μόνο κάποια από τα αδιάκοπα πυρά του 85χρονου στην διάρκεια της νύχτας θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους στα Χανιά.

Τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων αντιμετωπίζει πλέον ο 85χρονος παιδοκτόνος. Στο μεταξύ, η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος για τον τραγικό χαμό του 58χρονου Αντώνη Ροδολάκη, ενός ιδιαίτερα αγαπητού και εργατικού οικογενειάρχη που έφυγε από το όπλο του ίδιου του πατέρα, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά. Ο 58χρονος, ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ ενώ η οικογένειά του διατηρούσε και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή.

Πηγή: neakriti.gr, ant1news.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε