Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Παγίδεψαν χωράφι με εκρηκτικά και σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα στοιχεία για το μαφιόζικο χτύπημα στο Καστέλι Κισσάμου – Οι άγνωστοι δράστες είχαν γεμίσει το χωράφι με εκρηκτικά και ο 55χρονος που πήγε για να μαζέψει μπάμιες, βρήκε φρικτό θάνατο…

Όλα έγιναν αργά χθες το απόγευμα, όταν μια φονική έκρηξη, σκότωσε έναν 55χρονο επιχειρηματία στα Χανιά. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Ο άτυχος άνδρας, που διατηρούσε μάντρα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, είχε πάει στο χωράφι του για να μαζέψει μπάμιες. Οι άγνωστοι δράστες το είχαν γεμίσει με εκρηκτικά και είχαν προλάβει να φύγουν. Έτσι ο 55χρονος μπήκε μέσα και κάποια στιγμή, πάτησε σε ένα από τα παγιδευμένα σημεία, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ισχυρότατη έκρηξη.

Λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη μαζί με τον άτυχο άντρα ήταν και η μητέρα του. Ο 55χρονος επιχειρηματίας, βαριά τραυματισμένος παρελήφθη απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προκειμένου στην συνέχεια να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χανίων. Όμως στην διαδρομή προς το Νοσοκομείο, ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι το θύμα, είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και τον Νοέμβριο του 2010. Τότε άγνωστοι δράστες, είχαν παγιδέψει με εκρηκτικά οικοδομή του επιχειρηματία. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: ”Τους μαχαίρωσα γιατί ήμουν μεθυσμένος – Δεν είμαι ρατσιστής”!

Εύβοια: Η γυναίκα του κοιμόταν και εκείνος υπέφερε στα χέρια των ληστών!

Ρέθυμνο: Ο πατέρας χάλασε το γαμήλιο γλέντι των παιδιών του!

Κρήτη: Ανήλικος σταμάτησε και πυροβόλησε στο σπίτι 35χρονης!

Βόλος:Συνταξιούχος ταξιτζής, πλήρωσε με τη ζωή του, την έλλειψη γιατρών!

Σάμος:Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος το νησί-”Εσβησε” πολύτεκνος πατέρας!

Ρόδος: Πλήρωσε πολύ ακριβά τους φόβους της για τις τράπεζες…

Αχαϊα: Εκβιάζουν τον ερωτικό τους παρτενέρ, με ροζ φωτογραφίες!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε