Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Πέθανε στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια νάρκωσης – Η πορεία του Μιχάλη Μπονατάκη μέχρι το αναπάντεχο τέλος του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν απέφεραν καρπούς. Η ξαφνική επιπλοκή στοίχισε τη ζωή στον άτυχο άντρα…

Ο γνωστός Χανιώτης καρδιολόγος πέθανε κατά τη διάρκεια τακτικής προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης σε ιδιωτική κλινική των Χανίων Το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στα Κοτσιανά Κισσάμου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα του πουν το τελευταίο αντίο. Ο Μιχάλης Μπονατάκης γεννήθηκε το 1955 στην Κίσσαμο. Συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα (1973 – 1979) και στο κίνημα ειρήνης με στόχο την κατάργηση των πυρηνικών εξοπλισμών και την απομάκρυνση των ξένων στρατιωτικών βάσεων από την Κρήτη, ενώ ήταν ενεργό μέλος του οικολογικού κινήματος. Ήταν επίσης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Πράσινους- Δημοκρατική Αριστερά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Μιχαήλ Μπονατάκη σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής: να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία και να κατατεθεί το ποσό των 150 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο επικεφαλής των Πρασίνων – Αλληλεγγύη Νίκος Χρυσόγελος, σε δήλωσή στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει τα εξής: «Δυστυχώς ο αγαπητός φίλος και μέλος του προεδρείου των Πρασίνων – Αλληλεγγύη Μιχάλης Μπονατάκης έφυγε απρόσμενα από τη ζωή στη διάρκεια της νάρκωσης για μια εγχείρηση κήλης από ανακοπή καρδιάς. Είναι μεγάλος ο πόνος μας για την απώλεια ενός ανθρώπου που νοιάζονταν για το κοινό καλό, την οικολογία και την υγεία. Γεια σου φίλε Μιχάλη, η απώλειά σου είναι πολύ μεγάλη. Οι Πράσινοι – Αλληλεγγύη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του για τη βαριά αυτή απώλεια».

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε