Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χανιά: ''Ποντικοί'' έγδυσαν μαθητές κατά τη διάρκεια της 5ήμερης!

Χανιά: ''Ποντικοί'' έγδυσαν μαθητές κατά τη διάρκεια της 5ήμερης!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.04.2011 | 13:30
Πρώτη δημοσίευση: 18.04.2011 | 13:20

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες δύο μαθητών από την Αιδηψό και τα Κύθηρα...

Την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών μαθητών δύο λυκείων της χώρας που βρίσκονταν για διακοπές στα Χανιά και κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα κλοπών, καθώς άγνωστοι μπήκαν στα δωμάτια ξενοδοχείου όπου έμεναν, ζήτησε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων Γιάννης Κανδαράκης.

Οι μαθητές σχολείων από την Αιδηψό και τα Κύθηρα που ταξίδεψαν στα Χανιά στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής τους, κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι μια ημέρα πριν αναχωρήσουν από τα Χανιά δέχτηκαν επίσκεψη «ποντικών» στα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου έμεναν. Όπως υποστήριξαν στην καταγγελία τους, άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (15-04-2011) στα δωμάτιά τους, την ώρα που απουσίαζαν και τα άδειασαν, παίρνοντας χρήματα, φωτογραφικές μηχανές ακόμα και laptop που είχαν φέρει μαζί τους.

Για το θέμα, ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων Γιάννης Κανδαράκης, ενημέρωσε τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης ενώ με δηλώσεις του ζήτησε άμεση διερεύνηση των καταγγελιών. «Τέτοιες ενέργειες τις καταδικάζομε απερίφραστα, δυσφημούν τον τόπο μας και πρέπει άμεσα οι ιθύνοντες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εκλείψουν τέτοιες ενέργειες».
   Διαδώστε αυτό το άρθρο