Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Πυροβόλησε το Αστυνομικό Τμήμα – Τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ένας πολίτης

Χανιά: Πυροβόλησε το Αστυνομικό Τμήμα – Τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ένας πολίτης

Ο δράστης, που φέρεται να έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αρχές και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με μια καραμπίνα προς την κατεύθυνση του αστυνομικού τμήματος…

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά για τη σύλληψη ενός άντρα που λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικού τμήματος στην περιοχή του Αλικιανού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Ωστόσο εκτός απ’ τον τραυματισμό του 45χρονου αστυνομικού ο δράστης στη συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ακόμη άντρα στην περιοχή των Ρουμάτων.

Η κατάστασή του αστυνομικού δεν εμπνέει ανησυχία αν και φέρει σκάγια στο σώμα του, από το κεφάλι μέχρι και τη λεκάνη.

Ο δράστης μισή ώρα περίπου μετά το συμβάν διέφυγε με το αυτοκίνητό του και ταμπουρώθηκε στο αυτοκίνητο του κοντά στα Νέα Ρούματα ενώ συνέχισε να πυροβολεί με αποτέλεσματον ελαφρύ τραυματισμό, ενός 48χρονου άντρα που πήγε μόνος του, στις 8:15 περίπου στο Νοσοκομείο Χανίων με σκάγια στην αυχενική μοίρα.

Ο 48χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και περίπου στις 9:20 έφυγε από το Νοσοκομείο καθώς δεν χρήζει νοσηλείας.

Πληροφορίες που ήθελαν τα πυρά του 53χρονου να έχουν τραυματίσει και άλλους πολίτες στην περιοχή των Ρουμάτων δεν επιβεβαιώνονται.

Συμφωνα με πληροφορίες ο δράστης με τον ίδιο τρόπο είχε παλαιότερα ανοίξει πυρ, μέρα μεσημέρι έξω από το κτίριο της Νομαρχίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε