Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Σπείρα Αφρικανών έκρυβε τα κλοπιμαία στο παλιό νοσοκομείο!

To παλιό νοσοκομείο της πόλης - ΦΩΤΟ από flashnews.gr

“Αδυναμία” στα ποδήλατα αλλά και τις ηλεκτρονικές συσκευές είχαν 14 αλλοδαποί στα Χανιά, που βρίσκονται μπλεγμένοι σε 10 περιπτώσεις κλοπών…

Οι 14 αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας είναι υπήκοος Τυνησίας, ηλικίας 23 ετών, έξι υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας από 22 έως 39 ετών, έξι υπήκοοι Μαρόκου ηλικίας από 19 έως 38 ετών και ένας υπήκοος Μαυριτανίας, 23 ετών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο χώρο του παλαιού νοσοκομείου Χανίων, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων, επτά ποδήλατα, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκ των οποίων ο ένας φορητός, δύο εκτυπωτές, τρεις φωτογραφικές μηχανές, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα χαρτοφύλακα.

Τα αντικείμενα αυτά, τα οποία είχαν βρεθεί και κατασχεθεί ως πειστήρια στο χώρο του παλαιού νοσοκομείου, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε