Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Ντόναλντ Τράμπ – Πανό και συνθήματα [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Eκπαιδευτικοί αλλά και οι απλοί πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση κατά του Ντόναλντ Τράμπ, που πραγματοποίησε το πρωί η ΕΛΜΕ Χανίων στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς…

φώναξαν συνθήματα κατά του νέου Αμερικανού προέδρου. «Είμαστε εδώ για να διαδηλώσουμε ενάντια στην ανάδειξη του Ντόναλντ Τράμπ, του αγαπημένου παιδιού της ακροδεξιάς του, σεξιστή και ρατσιστή. Ταυτόχρονα, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους χιλιάδες διαδηλωτές στην Αμερική και στην Ευρώπη, που διαμαρτύρονται ενάντια στον Τράμπ. Βρισκόμαστε εδώ γιατί, θεωρούμε ότι η ανάδειξη του Τράμπ, θα σημάνει συνολικότερα, μία έξαρση των πολεμικών αναμετρήσεων, του ρατσισμού της ακροδεξιάς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σεραφείμ Ρίζος, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο κ. Ρίζος τόνισε επίσης ότι «Ήδη από την σύνθεση της Κυβέρνησης, του Τράμπ, αλλά και από τις δηλώσεις του νέου προέδρου, βλέπουμε ότι δίνεται έδαφος σε τέτοιες συμπεριφορές. Η μάχη ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην ακροδεξιά, ενάντια στο ρατσισμό, ενάντια στο σεξισμό, ενάντια στην φτώχεια και την λιτότητα είναι πέρα από σύνορα». Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε