Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Χανιά: Το δείπνο και τα χαμόγελα του Μίκη Θεοδωράκη – Δείτε τι έγινε μέσα στο εστιατόριο (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

O Μίκης Θεοδωράκης δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο του Ξυλούρη στο Ενετικό Λιμάνι και η παρουσία του μαγνήτισε τα βλέμματα όλων…

Στα Χανιά βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (03-06-2016) ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης θα επισκεφθεί σήμερα το σπίτι του στο Γαλατά, προκειμένου να δει την ανακατασκευή του σε μουσείο. Ωστόσο χθες το βράδυ ο Μίκης Θεοδωράκης δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο του Ξυλούρη στο Ενετικό Λιμάνι, καλεσμένος του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα. Στο δείπνο ήταν καλεσμένα μέλη του συλλόγου Φίλων του Μίκη Θεοδωράκη ενώ όπως βλέπετε στις φωτογραφίες όλοι όσοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του έσπευσαν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του στα Χανιά, ο Μίκης Θεοδωράκης θα βρεθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου το Σάββατο το απόγευμα σε μία σεμνή εκδήλωση στην οποία θα του απονεμηθεί το Χρυσό Κλειδί της Πόλης ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσει την συναυλία που θα γίνει προς τιμήν του στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε