Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Βράχος 2 τόνων καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους – Σώθηκαν από θαύμα

Χανιά: Βράχος 2 τόνων καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους – Σώθηκαν από θαύμα

Άγιο είχε ένα ζευγάρι στην παραλία της Σούγιας. Διανυκτέρευαν στο αυτοκίνητό τους όταν έπεσε ο βράχος.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για τους κατασκηνωτές κι έτσι ένα ζευγάρι Γερμανών διανυκτέρευε στο αυτοκίνητό του στην παραλία.

Ξαφνικά, νωρίς το πρωί, από την έντονη κακοκαιρία ξεκόλλησε ένας βράχος από το βουνό και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητό τους. Ο βράχος 2 τόνων έκανε τεράστια ζημιά στο αυτοκίνητο αλλά το ζευγάρι κατάφερε να βγει σώο.

Αφού ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το goodnet.gr, στο σημείο έφτασαν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, Ευτύχης Πυροβολάκης μαζί με μηχάνημα του Δήμου και ένα δημοτικό υπάλληλο, που απεγκλώβισαν το αυτοκίνητο.

Ο κ. Πυροβολάκης υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε χτυπήσει λίγο στα πλευρά, αλλά όχι σοβαρά. “Εμείς”, εξήγησε, “ειδοποιηθήκαμε από την ΕΛΠΑ η οποία είχε ειδοποιηθεί από τη Γερμανική Αστυνομία και την αντίστοιχη γερμανική ΕΛΠΑ. Το αυτοκίνητο καταπλακώθηκε από βράχο δύο τόνων. Το πως γλίτωσαν οι επιβαίνοντες είναι θαύμα. Όταν διασώθηκαν μας ευχαρίστησαν για τη βοήθειά μας. Ο άντρας πήγε να μας πληρώσει κιόλας. Οι άνθρωποι δεν περίμεναν τόσο γρήγορη ανταπόκριση από ένα μακρινό Δήμο. Στη Σούγια πάντα υπάρχουν κατασκηνωτές. Διαμένουν έξω. Μαγειρεύουν”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε