Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά:Το τελευταίο αντίο στον 17χρονο Ζαχαρία-Σπαράζουν συγγενείς και φίλοι!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Αβάσταχτος πόνος σε ολόκληρη την πόλη για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή…

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο νεαρό ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Καραντωνάκη που έπεσε νεκρός στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα την Τρίτη. Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του θρηνώντας για τον αναπάντεχο χαμό του αγοριού της.

Η κηδεία του άτυχου 17χρονου θα γίνει σήμερα στις 11.00 το πρωί στον ιερό ναο της Αγ. Ειρήνης στην Καληδονία. Ο 17χρονος πέθανε ακαριαία όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή Ραπανιανά Κολυμβαρίου στα Χανιά. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη και στην ομάδα του τον Πλατανιά.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ αναφέρει:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο τραγικός χαμός του 16χρονου Ζαχαρία, ενός παιδιού γεμάτου ζωή, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και όνειρα, αποτελεί τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινωνία, αλλά και ειδικότερα για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά, σημαντικό μέλος της οποίας ήταν (στην ομάδα Κ 17) ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δείτε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον αδικοχαμένο Ζαχαρία, το οποίο δημοσιεύει το flashnews.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο: Αίτηση αποφυλάκισης για την πενταπλή δολοφονία κυνηγών που ”πάγωσε” τη χώρα!

Πάτρα:Λόγω απεργίας γιόρτασαν χωρίς σημαία-Οι στρατιώτες έψελναν α καπέλα τον εθνικό ύμνο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε