Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χίος: Λύθηκε το μυστήριο της καταστροφής μεγάλης κατασκήνωσης – 4 οι συλλήψεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που διαφεύγει…

Στην τσιμπίδα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου έπεσαν 4 τσιγγάνοι που εμπλέκονται στην πρωτοφανή διάρρηξη και καταστροφή της κατασκήνωσης «Θαλασσοπούλια», στην περιοχή της Συκιάδας Χίου, την περασμένη Τρίτη. Η εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς και μιας άλλης διάρρηξης, που είχε γίνει από τους ίδιους στον Ναυτικό Όμιλο Χίου, έγινε το πρωί της Παρασκευής (27-11-2015) και εκτός από τους τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας από 15 έως 20 ετών, δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ακόμα 19χρονου συνεργού τους.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες, ενεργώντας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου πενθημέρου, δύο τουλάχιστον κλοπές – διαρρήξεις, στην ευρύτερη περιοχή της Χίου.

Στην πρώτη περίπτωση, διέρρηξαν κτίριο ιδιοκτησίας του Ναυτικού Ομίλου Χίου και ακολούθως αφαίρεσαν από αυτό κουφώματα αλουμινίου μεγάλης αξίας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «Θαλασσοπούλια» ιδιοκτησίας του κ. Αντώνη Ζαννίκου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και είδη εξοπλισμού, ενώ προκάλεσαν φθορές στον χώρο, καθώς και σε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκε…

Πηγή: astraparis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε