Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χίος:Στον εισαγγελέα με καλυμμένο πρόσωπο ο… πικραμένος γιος του πυροσβέστη που έβαζε φωτιές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 24χρονος έχει ζητήσει από τους αστυνομικούς να μην φανεί καθόλου το πρόσωπό του – Φέρεται δυσαρεστημένος επειδή δεν προσελήφθη στην πυροσβεστική…

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται το μεσημέρι ο 24χρονος Έλληνας που συνελήφθη έπ’ αυτοφώρω να βάζει φωτιά στην περιοχή Ράχη Καρδαμύλων.

Κατά την απολογία του, ομολόγησε πως έβαλε 14 πυρκαγιές στο βόρειο τμήμα της Χίου, μεταξύ των οποίων και τρεις φωτιές που είχαν σημειωθεί το 2011, αλλά όχι και τον εμπρησμό κατά την πρώτη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς, το περασμένο Σάββατο.

 
Ο πατέρας του δράστη είναι δασοπυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης και ο ίδιος φέρεται δυσαρεστημένος και πικραμένος γιατί δεν προσελήφθη στο Πυροσβεστικό Σώμα! Εκείνο που προκαλούσε μεγάλη εντύπωση στους πυροσβέστες, που τον θεώρησαν ύποπτο, ήταν πως πάντα κατέφθανε πρώτος στις επιχειρήσεις κατάσβεσης.

Ο 24χρονος έχει ζητήσει από τους αστυνομικούς να μην φανεί το πρόσωπό του, κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα και έτσι το πιθανότερο είναι να τον δούμε με κουκούλα.

Εν τω μεταξύ, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23/08/2012 στην περιοχή Κοιλιωμένο Ζακύνθου συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού ένας 61χρονος Έλληνας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, με την κατηγορία του εμπρησμού δάσους από πρόθεση και προχθές (25-08-2012) στον ανακριτή, με απόφαση του οποίου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πρέβεζα: Οι διαρρήκτες περίμεναν πως και πως τη Σαββατιάτικη έξοδο του ζευγαριού!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε