Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χόρεψε όλη η Πάτρα – Δείτε φωτό

Χόρεψε όλη η Πάτρα – Δείτε φωτό

Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας έφτασε στο τέλος της, με την ολοκλήρωση της παρέλασης, που σκόρπισε χρώμα, κέφι, χορό και φαντασία στους δρόμους της πόλης

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές έδωσαν το δικό τους δυναμικό “παρών” παρουσιάζοντας ορισμένες από τις πιο πρωτότυπες στολές των τελευταίων χρόνων, ενώ η πολιτική σάτιρα με αφορμή την οικονομία έδωσε μερικές απο τις πιο απολαυστικές εκδοχές της τόσο σε ό,τι αφορά τα πληρώματα, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου του Δήμου που για άλλη μια φορά έδωσε…. ρέστα.

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής ήταν η αποκορύφωση του καρναβαλικού κεφιού, της φαντασίας, της δημιουργίας, της νεανικής ορμής και της έμπνευσης, που πλημμυρίζουν σαν χείμαρρος τους δρόμους κινητοποιώντας την πόλη όλη και θέτοντάς την σε ξέφρενους ρυθμούς.

Στην κορυφή της παρέλασης όπως πάντα τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου Πατρέων-σατιρικά και καλλιτεχνικά-, σμιλεμένα και εμψυχωμένα με την αγάπη, τη φροντίδα, το μεράκι, τη δεξιοτεχνία, τη φαντασία και το πάθος των καλλιτεχνών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου.

Δείτε φωτό του Χρήστου Κοσμά όπως τις δημοσίευσε το thebest.gr

Διαβάστε επίσης: “Παρατράγουδα” στην παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε