Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Χωρίς νόμιμους οίκους ανοχής το Ναύπλιο – Δεν εγκρίθηκε καμία άδεια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το αρχαιότερο επάγγελμα θα μείνει χωρίς νόμιμη εκπροσώπηση στο Ναύπλιο καθώς το Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου που συνεδρίασε την Παρασκευή το βράδυ δεν ενέκρινε καμία απολύτως άδεια εγκατάστασης οίκου ανοχής στην πόλη.

Ήταν το 10ο θέμα της συνεδρίασης που είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες και είχε ξεσηκώσει θύελλα χιουμοριστικών σχολίων και ερωτήσεων μεταξύ των Ναυπλιωτών και όχι μόνο, για το αν υπήρχε όντως ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας που επιθυμούσε να ανοίξει οίκο ανοχής.

Τελικά επιχειρηματίας υπήρχε. Στο τοπικό συμβούλιο παρευρέθη ο δικηγόρος του. Ο δικηγόρος διαβεβαίωνε τους συμβούλους πως η επιχείρηση θα είναι εκτός του κέντρου της πόλης και κατοικημένης περιοχής και θα πληρούσε όλους τους περιορισμούς του νόμου (π.χ. 200 μέτρα απόσταση από σχολείο, εκκλησία κτλ).

Οι τοπικοί σύμβουλοι (10 παρόντες), πλην του Δημήτρη Μπουγιώτη και του Γιάννη Μακρή, ψήφισαν είτε λευκό είτε αρνήθηκαν οποιαδήποτε συζήτηση για παροχή άδειας εγκατάστασης οίκου ανοχής. Όπως υποστήριξαν: “Δεν συνάδει με την ηθική της πόλης η παρουσία μιας τέτοιας επιχείρησης”.

Πηγή: argolika
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε