Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χωρίς ρεύμα τα Σφακιά – Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τα ξημερώματα είναι χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου των Σφακίων ενώ διορθώθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο από τις φυλακές της Άγιας μέχρι και τον Ομαλό.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, πρόβλημα επίσης υπήρχε χθες σε περιοχές του πρώην δήμου Κανδάνου καθώς και στον Σέμπρωνα.

Στο μεταξύ πρόβλημα υπάρχει για την ώρα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε Πέτρα Σελί και Ομαλό…

Όσοι οδηγοί πρέπει να μετακινηθούν σήμερα σε περιοχές της ενδοχώρας των Χανίων θα πρέπει να κινούνται προσεκτικά καθώς μικρές κατολισθήσεις λόγω των βροχοπτώσεων έχουν γίνει σε αρκετά σημεία του δρόμου.

Έκλεισαν σχολεία στο Ρέθυμνο

Εκεί είναι μικρότερα τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ωστόσο εξαιτίας της χιονόπτωσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις περιοχές Ανώγεια, Λιβάδια, Ζωνιανά, Αξό, και Απλαδιανά.

Στο Ηράκλειο ο δυνατός αέρας δημιούργησε μικρά προβλήματα καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσίας δέχθηκε 5 κλήσεις για την απομάκρυνση αντικειμένων από δρόμους της πόλης ενώ κόπηκε αναγκαστικά ένα δέντρο που είχε ξεριζώσει ο αέρας.

Μικροπροβλήματα παρατηρήθηκαν και στο Λασίθι ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε περιοχές της ενδοχώρας του νησιού γίνεται κανονικά αν και απαιτείται προσοχή λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και της παγωνιάς.

Διαβάστε ακόμα:

Κρύο παντού και θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο – “Γλυκαίνει” ο καιρός πριν το νέο… “χτύπημα” του χιονιά

Στην κατάψυξη η Εύβοια για 48 ώρες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε