Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στην Χειμωνιάτικη Δράμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εκατοντάδες νέοι Δραμινοί πήραν φέτος την υπόθεση της Ονειρούπολης στα χέρια τους. Ο ενθουσιασμός της πρώτης συνάντησης των εθελοντών ήταν ολοφάνερος στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας.

Οι εθελοντές ένωσαν τη φωνή τους για να καλέσουν ακόμη περισσότερους μέχρι την έναρξη της Ονειρούπολης στις 4 Δεκεμβρίου και να κάνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι υπόθεση όλης της πόλης.

Την ίδια ώρα που ηλεκτρονικές επιστολές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καταφθάνουν στην Δράμα για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον που υπάρχει, οι άνθρωποι της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν τη μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ μέχρι σήμερα.

Από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη μέχρι και τον τελευταίο παριστάμενο στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου δεν μπορούσε να κρυφτεί ο ενθουσιασμός και οι προσδοκίες για την φετινή διοργάνωση. Μάλιστα από την πλευρά του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη ανακοινώθηκε ο σχεδιασμός για την υλοποίηση και άλλων μεγάλων δράσεων που θα βασίζονται στον εθελοντισμό. Η Ονειρούπολη είναι πια στα χέρια των εθελοντών και των χιλιάδων νέων ανθρώπων αυτής της πόλης είπε λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Δράμας απευθύνοντας μηνύματα για την αξία της συμμετοχής χωρίς κέρδος και της ανιδιοτελούς προσφοράς στην ανάπτυξη της Δράμας.

Αμέσως μετά την πρώτη τους συνάντηση οι εθελοντές χωρίστηκαν σε γκρούπ ανάλογα με τον ρόλο που θα έχουν στο μαγευτικό χωριό του Αι Βασίλη αλλά και τις δεξιότητες που έχει ο καθένας, έτσι ώστε σε λίγες ημέρες η πόλη να μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο χωριό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε