Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Χρυσάφι η βενζίνη στην Κρήτη – Μέτρα ζητά το επιμελητήριο Χανίων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

H τιμή της αμόλυβδης σκαρφάλωσε στα ύψη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, πρωταθλητής ακρίβειας σε επίπεδο νησιού στέφεται για μια ακόμη φορά ο νομός Λασιθίου ενώ με μικρές αποκλίσεις ακολουθούν Χανιά και Ρέθυμνο και τέλος το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών οι μέσες τιμές της βενζίνης ανά νόμο, διαμορφώνονται ως εξής:

• Ηρακλείου 1,863 ευρώ το λίτρο,
• Χανίων 1,872 ευρώ το λίτρο,
• Ρεθύμνου 1,874 ευρώ το λίτρο,
• Λασιθίου 1,904 ευρώ το λίτρο.

Την κατάθεση κοινού υπομνήματος με το οποίο θα ζητείται η μείωση της τιμής της βενζίνης, από τους εμπλεκόμενους φορείς προτείνει με επιστολή του στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και στα Επιμελητήρια, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης.

Ο κ. Μαργαρώνης, που συμπαραστέκεται στην Ένωση Βενζινοπωλών Χανίων υιοθετώντας τις προτάσεις της για μείωση της τιμής των καυσίμων, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του:

«Η απίστευτη κούρσα ανόδου που καταγράφει από την αρχή του χρόνου η τιμή της βενζίνης, που αγγίζει πλέον τα 2 ευρώ στα Χανιά, έχει ως αποτέλεσμα την δραματική μείωση της κατανάλωσης καυσίμων γεγονός που οδηγεί σε λουκέτο πολλά πρατήρια”…

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: χειροπέδες σε γιατρό για χασίς και LSD

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε