Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ηθικός αυτουργός της χθεσινής επίθεσης στο Αγρίνιο”

Χρυσή Αυγή: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ηθικός αυτουργός της χθεσινής επίθεσης στο Αγρίνιο”

Έκτακτα μέτρα έχει πάρει,από το πρωί, η Αστυνομία στην πόλη του Αγρινίου, προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές. Μήνυση θα καταθέση η οργάνωση για τη χθεσινή επίθεση…

Η Χρυσή Αυγή διανέμει από τις 11.00 το πρωί τρόφιμα μόνο σε έλληνες πολίτες στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ στην πλατεία Δημάδη έχουν συγκεντρωθεί μέλη του ανιτεξουσιαστικού χώρου, τα οποία έχουν αναρτήσει πανό κατά της Χρυσής Αυγής και φωνάζουν συνθήματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν ενισχυθεί με διμοιρίες των ΜΑΤ, βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να αποτρέψουν τυχόν έκτροπα.

Στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου όπως γράφει το agrinionews υπάρχει πολύ μεγάλη- και εμφανής-περιφρούρηση από μέλη με παραλλαγές και φούτερ με τα εμβλήματα του κόμματος αλλά και του εθνικισμού.

φωτό από agrinionews

Πολύ μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει και από την αστυνομία με κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος για τα στοιχεία και τουλάχιστον στην αρχή οι πιο πολλοί πολίτες ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο περισσότερο από περιέργεια. Δεν έχουν υπάρξει εντάσεις ή αντιδράσεις.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Μπαρμπαρούσης πάντως δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι το κόμμα του θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τη χτεσινή επίθεση σε ψησταριά όπου βρισκόταν μέλη του κόμματός του, θεωρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικό αυτουργό για εμπρηστικές δηλώσεις που έκαναν μέλη του από τη στιγμή που μαθεύτηκε η πρόθεση για την διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες από το κόμμα του.

Διβάστε επίσης: Αγρίνιο: “Ντου” αντιεξουσιαστών σε ταβέρνα που έτρωγαν Χρυσαυγίτες – Φωτό και Video

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε