Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρυσή: “Ξηλώνουν” τις καντίνες του φοροφυγά επιχειρηματία [pics]

ΦΩΤΟ από ektiti
ΦΩΤΟ από ektiti

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η επιχείρηση απομάκρυνσης όλου του εξοπλισμού και των αντικειμένων που είχε στήσει ο επιχειρηματίας στη Νήσο Χρυσή, στον οποίο βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων στις καντίνες που διατηρούσε.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας πιάστηκε είτε να μην κόβει αποδείξεις στις καντίνες του είτε να κόβει αποδείξεις “φαντάσματα”. Για παράδειγμα, η μία ταμειακή που βρήκαν οι ελεγκτές, έκοβε αποδείξεις σε ένα ανύπαρκτο ΑΦΜ, σε ένα σουβλατζίδικο, σε άλλη πόλη που είχε κλείσει τα τελευταία δύο χρόνια!

Ο έλεγχος έδειξε ότι δεν κόπηκαν 16.546 αποδείξεις μέσα δύο μήνες!

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι οι τέσσερις καντίνες λειτουργούσαν παράνομα, ο επιχειρηματίας δεν έλαβε καν μέρος στον διαγωνισμό για την εγκατάσταση της επιχείρησής του στο νησί, ενώ οι καντίνες είχαν σφραγιστεί από τον δήμο Ιεράπετρας από τις αρχές Ιουνίου οι οποίες ωστόσο συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά!

Από το πρωί, μηχανήματα και υπάλληλοι “κατεδαφίζουν” κιόσκια και καντίνες, ωστόσο ο όγκος των αντικειμένων είναι τεράστιος και θα χρειαστούν μέρες για να απομακρυνθεί πλήρως.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε