Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χτενίζουν” Πάρο – Νάξο για να βρουν τους δολοφόνους

“Χτενίζουν” Πάρο – Νάξο για να βρουν τους δολοφόνους

Εξονυχιστικοί έλεγχοι απ’ άκρη σε άκρη στα δύο νησιά ώστε να εντοπιστούν αυτοί που σκότωσαν τον Δ. Μίχα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πάρος, μετά τη δολοφονία του Δ. Μίχα που επιχείρησε να κυνηγήσει τους ληστές της τράπεζας στη Νάουσα και έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Κλιμάκια της Δίωξης Ανθρωποκτονιών και Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας έχουν μεταβεί στο νησί και πάιρνουν καταθέσεις απο αυτόπτες που ήρθαν τετ α τετ με τους αδίστακτους κακοποιούς.

Άνδρες απο τον τμήμα εγκληματολογικών ερευνών της Σύρου εξέτασαν εξονυχιστικά το καμένο αυτοκίνητο που άφησαν οι ληστές στον Αμπελά, και διαπίστωσαν πως δεν ήταν νοικιασμένο όπως είχαν θεωρήσει αρχικά, αλλά έφερε πλαστές πινακίδες και ήταν κλεμμένο από την Αθήνα.

Επίσης διαπιστώθηκε πως το σκάφος που εντόπισαν οι αστυνομικοί δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες ως μέσο διαφυγής στη Νάξο και οι αρχές δεν αποκλείουν οι δράστες να έχουν παραμείνει στο νησί της Πάρου ή στην Αντίπαρο.

Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., πλωτά του λιμενικού ελέγχουν όλα τα σκάφη που πλησιάζουν στην Πάρο και στη Νάξο και παραμένουν εντατικοί οι έλεγχοι στα δύο λιμάνια.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι περαιτέρω.

Διαβάστε
“Σαρώνουν” Πάρο και Νάξο για να βρουν τους δολοφόνους του Δ.Μίχα – Συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας στις έρευνες

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε ληστές και τον σκότωσαν! – Φόβοι πως διέφυγαν με ταχύπλοο οι δράστες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε