Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χτυπήθηκαν με ομπρέλες θαλάσσης! – Δημοτικός παράγοντας του Λασιθίου κατέληξε στο τμήμα

Χτυπήθηκαν με ομπρέλες θαλάσσης! – Δημοτικός παράγοντας του Λασιθίου κατέληξε στο τμήμα

Το καλοκαίρι δεν έχει φτάσει ακόμα αλλά στον Άγιο Νικόλαο έβγαλαν ήδη τις ομπρέλες τους! Όμως άλλοι κατέληξαν στο νοσοκομείο και άλλοι στα κρατητήρια….

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε επιχειρηματία και δημοτικό παράγοντα εκτυλίχθηκε το πρωί στην παραλία Αμμουδαρά. Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της ΔΑΕΑΝ έφτασαν στην περιοχή και άρχισαν να τοποθετούν καρέκλες και ξαπλώστρες για να υποδεχτούν τους επισκέπτες για την καλοκαιρινή σεζόν.

Αυτό εκνεύρισε τον επιχειρηματία που εκμεταλεόταν μέχρι πρότινος την περιοχή, χωρίς όμως να έχει καταβάλει το ανάλογο μίσθωμα. Ακολούθησε έντονο επεισόδιο κατά το οποίο ο επιχειρηματίας άρπαξε μία από τις ομπρέλες και άρχισε να χτυπάει έναν από τους υπαλλήλους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Δημοτικός παράγοντας κατέληξε κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας, ενώ στο νοσοκομείο φρουρούμενος βρίσκεται ένας ακόμα εκπρόσωπος του Δήμου, μετά την “ομπρελιά” που του κατάφερε ο ίδιος επιχειρηματίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε