Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Kεφαλλονιά- Υπό έλεγχο σε Κρήτη και Λάρισα!

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Kεφαλλονιά- Υπό έλεγχο σε Κρήτη και Λάρισα!

Υπό μερικό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα του Σαββάτου μετά από ολοήμερη μάχη με τις φλόγες.

Στη περίπτωση του Ηρακλείου η φωτιά εκδηλώθηκε στους Βόρους του δήμου Φαιστού. Στη μάχη της φωτιάς έπεσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες και 1 πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής με 8 άτομα ενώ λόγο της έκτασης της φωτιάς, σηκώθηκε και ελικόπτερο.

Οι πυροσβέστες έδωσαν σκληρή μάχη – καθώς η φωτιά είχε δύο με τρεις διαφορετικές εστίες – και κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο λίγο πριν τις 21.00…

Φωτιές και στην Κεφαλλονιά

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται 3 πυρκαγιές που ξέσπασαν με διαφορά λίγων λεπτών στις 16.00 το απόγευμα στην Κεφαλονιά.  Και οι τρεις φωτιές, στις θέσεις Μηνιές, Ποκολάτα και Λακίθρα, κατέστρεψαν δασικές εκτάσεις κοντά στο Αργοστόλι σε απόσταση 3 έως 5 χλμ από την πόλη.
 
Η πυρκαγιά στην θέση Μηνιές στα Χελμάτα, 5 χλμ από την πόλη του Αργοστολίου, κατέκαψε 500 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ οι άλλες δύο στα Κοκολάτα έκαναν στάχτη περισσότερα από 100 στρέμματα δάσους.

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Λάρισα

Εν τω μεταξύ στη Λάρισα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 10.40 σε δασική, δύσβατη και βραχώδη περιοχή. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ ρίψεις πραγματοποιούσε και 1 αεροσκάφος.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 15.00…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε