Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Στο νοσοκομείο η μητέρα του! [vid]

ΦΩΤΟ από kozanilife
ΦΩΤΟ από kozanilife

Σε άσχημη κατάσταση, σχεδόν ημιλιπόθυμη, αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Καστοριάς η μητέρα του Κωστή Πολύζου, μετά την απολογία της η οποία κράτησε σχεδόν δύο ώρες!

Η γυναίκα λίγο πριν τις 20:30 μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς με ασθενοφόρο και αποφασίστηκε νέα αναβολή της δίκης για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Η απολογία της μητέρας ξεκίνησε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα. Μεταξύ αλλων, η μητέρα του Κωστή Πολύζου περιέγραψε τα όσα έγιναν μετά την εξαφάνιση του γιου της, λέγοντας ότι “έπεσαν από τα σύννεφα” όταν το πτώμα του βρέθηκε στο χωράφι.

“Ποιος θα φέρει το παιδί μου πίσω; Πως να πιστέψω πως αυτό το διαμελισμένο σώμα είναι του παιδιού μου;” ήταν κάποια από τα λόγια της, πριν καταρρεύσει. Διαβάστε εδώ την απολογία της.

Ο Κωστής Πολύζος, μόλις 23 χρόνων, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνισή του, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε μισοφαγωμένο από άγρια ζώα στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο “Πασά Γεφύρι”, στα όρια των νομών Κοζάνης – Γρεβενών. Το πτώμα του νεαρού εντόπισε περαστικός κυνηγός της περιοχής. Πέντε χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό, ο ανακριτής Κοζάνης που ερευνούσε το φάκελο της υπόθεσης, εντόπισε στοιχεία και αντιφάσεις του ζεύγους, δηλαδή της μητέρας του και του πατριού του και σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα Κοζάνης, τον Ιανουάριο του 2016, δόθηκε εντολή σύλληψης της μητέρας του Κωστή Πολύζου και του πατριού του, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, ψευδορκίας μάρτυρα και πλαστογραφίας μετά χρήσης.

Πηγή: kozanilife, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε