Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Αγωνία για την 20χρονη κούκλα που τυφλώθηκε – Προβληματισμός για την πορεία της υγείας της [pic]

ΦΩΤΟ από mirror.co.uk
ΦΩΤΟ από mirror.co.uk

Σε πλήρη εξέλιξη ο εφιάλτης της 20χρονης και της οικογένειάς της. ”Η κόρη μου μπορεί πλέον να διακρίνει μόνο σχήματα” δηλώνει μεταξύ άλλων η μητέρα της…

Στην Αγγλία αναμένεται να συνεχίσει τη νοσηλεία της η 20χρονη η τουρίστρια, η οποία νοσηλεύεται με απώλεια όρασης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Η κοπέλα κατανάλωσε στη Ζάκυνθο, ποτά που όπως όλα δείχνουν ήταν “μπόμπες” και της προκάλεσαν τύφλωση αλλά και νεφρική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη θα πάρει εξιτήριο πιθανότατα αύριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και θα επιστρέψει στη Βρετανία και στο Newcastle. Επιθυμία των γονιών της είναι να συνεχίσει τη νοσηλεία της στη Βρετανία, κοντά στο πατρικό της σπίτι. Όπως δημοσίευσε η Μirror, η Hannah Powell θέλοντας να διασκεδάσει πήγε σε πάρτι με φίλους της σε μπαρ του νησιού, όπου κατανάλωσε ποτά τα οποία φαίνεται πως ήταν νοθευμένα.

ΦΩΤΟ από mirror.co.uk

Την επομένη μπορεί η κοπέλα να ήταν μια χαρά, ωστόσο στη συνέχεια αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, ξύπνησε χωρίς να βλέπει. Αμέσως πανικόβλητη ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού. Αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Ρίο όπου διαγνώστηκε με απώλεια όρασης και οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Το τελευταίο είναι κάτι που αναμένεται να ξεπεραστεί, αλλά είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να ξαναβρεί το φως της. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της που ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην Ελλάδα.

“Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα”, αναφέρει σε συνέντευξή της η μητέρα της Christine. “Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μας και συμπλήρωσε μια αναφορά, πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στη μεθανόλη, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κόρη μπορεί να διακρίνει μόνο σχήματα”, συμπλήρωσε περιγράφοντας την κατάσταση της κόρης της.

Για την επιστροφή τους στην Αγγλία θα χρειαστεί να γίνει αεροδιακομιδή της ασθενούς, καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει σε κανονικό αεροπλάνο. “Απλά θέλαμε να γυρίσει στο σπίτι”, κατέληξε η μητέρα της.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε