Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Αγωνία για τον 7χρονο που χτυπήθηκε από ακυβέρνητο σκάφος – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Στο κόκκινο η αγωνία για το 7χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος…

Κρίσιμες ώρες για τον 7χρονο που χτυπήθηκε από ακυβέρνητο σκάφος το προηγούμενο Σάββατο σε παραλία της Ζακύνθου, καθώς νωρίτερα σήμερα υπεβλήθη σε κρανιεκτομή από από τους νευροχειρουργούς του ΠΓΝΠ, μια ειδική επέμβαση που γίνεται στο κρανίο, με σκοπό να ελεγχθεί η υψηλή ενδοκρανιακή πίεση. Ο μικρός δίνει μάχη για τη ζωή του για τρίτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του ΠΓΝΠ, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά χωρίς να χειροτερεύει περαιτέρω. Θα χρειαστεί ωστόσο ακόμα αρκετό διάστημα νοσηλείας στην μονάδα της εντατικής θεραπείας για να μπορέσουν οι γιατροί να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την έκβαση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το ατύχημα έγινε περίπου στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις νεαροί άνδρες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία.

Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβαίνοντας να μπορεί να το ελέγξει. Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και το σκάφος εντελώς ακυβέρνητο κατευθύνθηκε στην αμμουδιά όπου χτύπησε πολύ σοβαρά το άτυχο 7χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουομένων.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε