Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Οι… παπάδες στην ουρά της εφορίας ήταν ένοπλοι Αλβανοί ληστές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι… παπάδες, περίμεναν υπομονετικά και αμίλητοι στην ουρά της εφορίας για να εξυπηρετηθούν – Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάτω από τα ράσα τους, έκρυβαν όπλα…

Ως παπάδες φέροντες κανονικά γενειάδα, ράσα, πετραχήλι άλλα και… πιστόλια είχαν εισβάλει στην εφορία Ζακύνθου δύο Αλβανοί, στις 15 Ιανουαρίου 2010. Και κατάφεραν να αφαιρέσουν 30.000 ευρώ από τα ταμεία.

Χθες (07-02-2013) στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας ξεκίνησε η δίκη των «παπα-ληστών». Σύμφωνα με το pelop.gr, στο ακροατήριο εξετάστηκαν αυτόπτες μάρτυρες της υπόθεσης και αστυνομικοί, όμως το δικαστήριο δεν εξέδωσε απόφαση και διέκοψε την εκδίκαση για τις 21 Φεβρουαρίου 2012.

Οι δύο ληστές την ημέρα της ληστείας περιγράφονται ότι είχαν εμφανή διαφορά ύψους. Στις 14.00 το μεσημέρι είχαν εισβάλει στην Εφορία Ζακύνθου, όπου οι υπάλληλοι έδειξαν τον πρέποντα σεβασμό για να τους εξυπηρετήσουν.

Ξαφνικά οι ληστές έβγαλαν τα πιστόλια και απαίτησαν όσα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη την ώρα στα ταμεία. Έξω από την υπηρεσία είχαν σταθμεύσει μια μηχανή τύπου «εντούρο», που όμως δεν έπαιρνε εμπρός. Οι ληστές σε κατάσταση πανικού άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να μη συλληφθούν από τους αστυνομικούς.

Τελικά οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή και να απομακρυνθούν από την περιοχή. Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από αναζητήσεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ συνελήφθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: ”Τσαυτάρη πάρε τα βρακιά σου και φύγε” – Επίθεση αγροτών με απίστευτες εκφράσεις!


Εύβοια: Εξαπάτηση με απόδειξη – Γριούλα ”κλαίει” τα 600€ της!

Κρήτη: Δύσκολοι καιροί για βαπτίσεις – Βάζουν αγγελίες σε εφημερίδες για νονούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε