Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Α.Γκλέτσος: το χρονικό της περιπέτειας του πιο διάσημου δημάρχου!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο Απόστολος Γκλέτσος!

Το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης μονοπώλησε τις τελευταίες μέρες ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή την αντιπαράθεση του για τα διοδια Πελασγίας.

 
Aς δούμε βήμα βήμα πως ξεκίνησε και εξελίχθηκε η περιπέτεια του πιο διάσημου δημάρχου που είχε ποτέ η Στυλίδα.
 
Από το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε μαζί με επιτροπή κατοίκων της περιοχής και με την συνδρομή μεγάλων οχημάτων να ανοίξουν παρακαμπτήρια οδό κοντά στα διόδια Πελασγίας, προκειμένου να διευκολύνουν την μετακίνηση των δημοτών.

Η αύξηση των διοδίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν ανανέωσε την ειδική κάρτα, με την οποία οι κάτοικοι της Στυλίδας δικαιούνταν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Πελασγίας, εξαγρίωσε τους κατοίκους, οι οποίοι φαίνεται πως πρέπει να πληρώσουν διόδια για να πάνε στις δουλειές τους και τα χωράφια τους. Αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί, αλλά τελικά δεν τον συνέλαβαν.
 
Ωστόσο, την επόμενη μέρα το πρωί, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε για δεύτερη μέρα “μάχη” στα διόδια. Οι μπάρες που είχε ξηλώσει από την προηγούμενη μέρα επανατοποθετήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί νέα κινητοποίηση στην περιοχή.Η αντίδραση του κ. Γκλέτσου είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας και την παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο.

 
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποχωρήσει αν δεν δώσει μια λύση στο πρόβλημα.
 

 
Το απόγευμα της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας και το πρωί της Τετάρτης αναμενόταν να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο ίδιος βέβαια, μίλησε μέσα από το κρατητήριο στην πρωινή εκπομπή του Σκάι. Ο τσακωμός όμως, με τον Οικονόμου – Λυριτζή δεν άργησε να έρθει.

 
Ο δήμαρχος Στυλίδας είπε άσχετους τους παρουσιαστές, εκείνοι διέκοψαν τη σύνδεση και έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ που έπαιζε…
 

 
Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Απόστολος Γκλέτσος βγήκε από τα δικαστήρια και μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί: “Ο αγώνας συνεχίζεται! Μην αφήσετε τα μπλόκα, να πηγαίνετε συνέχεια. O αγώνας μας είναι δίκαιος”, είπε ο δήμαρχος στο πλήθος που δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί.

 

 
Την Πέμπτη ο Απόστολος Γκλέτσος είχε νέα κόντρα στον αέρα. Αυτή τη φορά, όμως ήταν ραδιοφωνική. Ο Β. Χιώτη τον ρώτησε αν δήμαρχος έχει το δικαίωμα να παίρνει τη μπουλντόζα και να ανοίγει δρόμο. Ποιος άκουσε τον Δήμαρχο Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε! “Θα σας κάνω μήνυση”, είπε στον δημοσιογράφο τον οποίο αποκάλεσε γελοίο και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα!
 

 
Όσο για το βράδυ της Πέμπτης, ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ενώ από το πρωί δεν έχουν σταματήσει οι αναφορές στο ονομά του, καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τον σημερινών εκπομπών.
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε