Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Τον σκότωσε με σιδερογροθιά, επειδή διαφώνησαν για την προτεραιότητα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

”Λύγισε” τελικά ο 85χρονος που νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας – Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον 26χρονο δράστη, που για την ώρα κρύβεται…

Έχασε την μάχη ο ηλικιωμένος που από την παραμονή της πρωτοχρονιάς νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 26χρονο στην Αβόρανη. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Όλα έγιναν το μεσημέρι της παραμονής πρωτοχρονιάς. Ο άτυχος ηλικιωμένος – μαζί με το γιό του – υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από 26χρονο, μετά από ασήμαντη παρεξήγηση για το ποιος είχε προτεραιότητα σε δρόμο του χωριού.

Για τον ηλικιωμένο άνδρα από την αρχή δεν υπήρχε καμία ελπίδα αφού είχε βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι. Για τον 26χρονο είχε εκδοθεί από προχθές (03-01-2012) ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αφού ο γιός του ηλικιωμένου είχε καταθέσει πως η επίθεση σε βάρος του ιδίου αλλά και του πατέρα που είχε γίνει με σιδερογροθιά.

Μετά το θάνατο του 85χρονου αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αγρινίου και να αλλάξει η κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον 26χρονο δράστη ο οποίος ακόμα αναζητείται. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η σορος του 85χρονου θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Άγριο ξύλο με μαγκούρες και πυροβολισμοί, για κτηματικές διαφορές!


Ηράκλειο: Γκάζωσε και ”πέταξε” αστυνομικό στον αέρα, για να ξεφύγει!


Πύργος: Ανήλικος… ξετίναξε ιδιοκτήτη συνεργείου -Τον έκλεψε 4 φορές!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε