Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγρίνιο:”Πόλεμος” υπό το βλέμμα του Κων/νου Μπαρμπαρούση-Ξύλο, ζημιές και σοβαρός τραυματισμός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι φωτογραφίες που θα δείτε, αποτυπώνουν τα όσα έγιναν τη νύχτα σε καφέ-ουζερί, που μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής – Ομάδα κρανοφόρων επιτέθηκε και η κατάσταση ξέφυγε…

Ένα άτομο τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, μετά την επίθεση κρανοφόρων στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε καφενείο στην οδό Eθνικής Eνότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, στις 22.00 περιπου το βράδυ, δεκάδες άτομα φορώντας κράνη και έχοντας καδρόνια και πέτρες έκαναν επίθεση σε καφε – ουζερί στην οδό Εθνικής Ενότητας, κοντά στα δικαστήρια, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία και του βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την επίθεση βγήκαν στον δρόμο προστατευόμενοι από τραπέζια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας άγριος πετροπόλεμος. Έτσι υπέστησαν ζημίες όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον συγκεκριμένο δρόμο και τα περισσότερα ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr

Η ομάδα των κρανοφόρων απομακρύνθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, οι οποίες χρησιμοποίησαν και χημικά. Στο δρόμο που έγινε η συμπλοκή, παρέμειναν μέλη της Χρυσής Aυγής που φώναζαν συνθήματα , ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στο δρόμο  έκπληκτοι και φοβισμένοι από τα όσα έζησαν.
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
ΦΩΤΟ από agriniopress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Η επίθεση του Κασιδιάρη σε Δούρου-Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βενεζουέλα!

Δικά της υπουργεία έφτιαξε η Χρυσή Αυγή – Όλη η λίστα

Η προσοχή της Χρυσής Αυγής, η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και το χειροκρότημα ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ – Στιγμιότυπα από τη Βουλή μέρος 1ο

H αμηχανία Μιχαλολιάκου και το… ανοιχτό μικρόφωνο -Video

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε