Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγριο ξύλο φοιτητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης

ΦΩΤΟ από το flashnews.gr
ΦΩΤΟ από το flashnews.gr

Οι συμπλοκές έγιναν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης, στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr τα επεισόδια μεταξύ φοιτητών της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ) και της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης (ΠΑΣΠ) ξεκίνησαν από το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Μηχανικών Υπολογιστών.

Γρήγορα πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις και η ένταση “απλώθηκε” και στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ), ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «έπεσε άγριο ξύλο»!

Καθηγητές του Πολυτεχνείου προσπάθησαν να μπουν στη μέση για να ηρεμίσουν τα πνεύματα αλλά η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκαν να φύγουν…

Όπως διαβάζουμε στο Flashnews.gr , αυτές οι άγριες συμπλοκές είναι στην ουσία η συνέχεια της «βεντέτας» μεταξύ των δύο αυτών φοιτητικών παρατάξεων,
η οποία ξεκίνησε από την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, όταν φοιτητές της ΕΑΑΚ δεν άφησαν φοιτητές της ΠΑΣΠ να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Μάλιστα και την Δευτέρα 21/11 υπήρξαν ανάλογες συμπλοκές μεταξύ μελών των δύο αυτών φοιτητικών παρατάξεων και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε