Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αίγινα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία θείας και ανιψιού – Τους έκαψαν ζωντανούς (Φωτό)!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα 24ωρο μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την Αίγινα, νέες πληροφορίες φτάνουν στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση…

Ο 44χρονος άνδρας και η 71ος ετών θεία του, βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων. Από τον πρώτη στιγμή τα στοιχεία “έδειχναν” εγκληματική ενέργεια. Τα δύο θύματα είχαν καεί από τη μέση και πάνω, ενώ στο χώρο που βρέθηκαν, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, υπήρχαν τοπικά σημεία που είχαν καεί από τη φωτιά που έβαλαν οι δράστες. Η αγριότητα των δολοφόνων σοκάρει. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αφού έδεσαν και βασάνισαν την ηλικιωμένη και τον ανιψιό της, προκειμένου να αποκαλύψουν πού βρίσκονται χρήματα και τιμαλφή, τους έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και τους έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο, οι δολοφόνοι να ήταν γνωστοί των θυμάτων και να τους σκότωσαν επειδή τους είχαν αναγνωρίσει. Στο ενδεχόμενο αυτό ”κουμπώνουν” οι μαρτυρίες συγγενικών τους προσώπων, που ανέφεραν στους αστυνομικούς πως στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και λίρες, που λόγω των capital control δεν είχαν επιστρέψει στην τράπεζα. Σε άλλες καταθέσεις που έχει στα χέρια της η αστυνομία, συγγενείς αναφέρουν πως στο σπίτι υπήρχαν μετρητά που είχε αφήσει πρόσφατα στον 44χρονο, θείος του που είχε πεθάνει.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των θυμάτων, που μετά το πρώτο σοκ άρχισαν να μιλούν και να δίνουν τις δικές τους εκδοχές για το στυγερό έγκλημα…

Το έγκλημα τοποθεταίται το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, τότε που σε διπλανό σπίτι βρισκόταν σε εξέλιξη ένα μεγάλο πάρτι για την ονομαστική εορτή ενός εκ των μελών της συγκεκριμένης οικογένειας. Η μουσική έπαιζε δυνατά κι έτσι όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, διευκόλυνε τους δολοφόνους στο να μην ακουστεί τίποτε από τα όσα έκαναν στην 71χρονη και στον 44χρονο. Από αυτό το σπίτι, άλλωστε, έγινε κι η κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν η γειτόνισσα είδε να βγαίνουν καπνοί από την οικεία της άτυχης ηλικιωμένης.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε