Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Aίσιο τέλος για τον τραυματία κυνηγό στα Χανιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με επιτυχία στέφηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του  54χρονου κυνηγού που νωρίτερα σήμερα έπεσε και τραυματίστηκε σε δύσβατη περιοχή στη Ζαχαριά πίσω από τις περιοχές Απτέρα και Μεγάλα Χωράφια.

Συγκεριμένα ο 54χρονος λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ειδοποίησε με το κινητό του τις αρχές και ενημέρωσε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος σε γκρεμό που έπεσε ενώ περπατούσε σε μονοπάτι στη βραχώδη περιοχή Ζαχαριά ανάμεσα στις περιοχές Απτέρα και Μεγάλα Χωράφια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πόδια και να είναι αδύνατη η μετακίνησή του.

Λόγω της μεγάλης κλίσης του εδάφους αλλά και του τραυματισμού του, κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από τα Χανιά με 6 άνδρες ενώ κλήθηκε και ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 54χρονου.

Τελικά, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων καρποφόρησαν και ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σημείο προσβάσιμο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε για να τον οδηγήσει τελικά στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε