Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία:Πρώην διαιτητής πήγε στην κηδεία της μάνας του, με χειροπέδες!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Οι κάτοικοι του χωριού δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους, για την εικόνα του πρώην διαιτητή, κατά τη διάρκεια της κηδείας της μητέρας του…

Με συνοδεία και με χειροπέδες πήγε στη κηδεία της μάνας του, σε χωριό του Ξηρομέρου, πρώην διαιτητής που είναι κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου για οικονομικά εγκλήματα. Το γεγονός προκάλεσε άσχημες εντυπώσεις και αντιδράσεις στη μικρή κοινωνία του χωριού.

Ο πρώην διαιτητής που είναι κρατούμενος στις Φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα, είπε το τελευταίο αντίο στην 85χρόνη μάνα του, σε χωριό του κεντρικού Ξηρομέρου συνοδευόμενος από ομάδα δεσμοφυλάκων.

Σύμφωνα με το xiromeronews.blogspot, η κηδεία έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων και ο ίδιος εμφανίστηκε με χειροπέδες, συνοδευόμενος από ομάδα τριών δεσμοφυλάκων με ημιαυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Η θέα του πρώην διαιτητή με τις χειροπέδες και η παρουσία των δεσμοφυλάκων με το δάκτυλο στη σκανδάλη, εξόργισε τους ντόπιους και προκάλεσε αντιδράσεις από συγγενείς του και κατοίκους του χωριού που θεώρησαν τη συμπεριφορά της Αστυνομίας προκλητική.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο και κάποιοι κάτοικοι αντέδρασαν με διαμαρτυρίες ζητώντας να του βγάλουν τις χειροπέδες για να αποχαιρετήσει ο γιός την μάνα του, για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι τήρησαν «κατά γράμμα το νόμο».

Τελικά, ο ίδιος ο κρατούμενος βλέποντας τις αντιδράσεις εναντίον των δεσμοφυλάκων και για να εκτονωθεί η κατάσταση, αποχώρησε χωρίς να παραστεί ούτε στην ταφή της μάνας του και έφυγε με τη συνοδεία από την εκκλησία για τις φυλακές Μαλανδρίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Το κυνήγι των Αλβανών βιαστών – Τι φοβάται η αστυνομία…

Θεσσαλονίκη: Νέες απολογίες μελών του κυκλώματος ναρκωτικών – Συγκλονιστικοί διάλογοι!

Ηλεία: Προσπάθησε να πατήσει μοτοσικλετιστή επειδή ενοχλήθηκε από τον θόρυβο!

Καλάβρυτα:”Ο Αμβρόσιος είναι επικίνδυνος – Εξαγριώνει τα ένστικτα απλών ανθρώπων”!

Τρίκαλα: Όταν… λεφτά υπήρχαν – Έφτιαξαν οικισμό και τον έχουν να σαπίζει!

Κρήτη: Αστυνομικοί και συγγενείς ζητούν πληροφορίες για τον εικονιζόμενο παππού!

Ηράκλειο: Στα κρατητήρια ένας από τους πιο… δημοφιλείς Πακιστανούς της πόλης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε