weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Αλωνίζει η Τουρκία στη «προεκλογική» Θράκη – Φόβοι για προβοκάτσια

Αλωνίζει η Τουρκία στη «προεκλογική» Θράκη – Φόβοι για προβοκάτσια | Newsit.gr

Η επιρροή της Άγκυρας στη περιοχή είναι απαράδεκτη αλλά βέβαια η Τουρκία ,βρίσκει και τα κάνει.Βρίσκει την παντελή αδιαφορία των ελληνικών κομμάτων,τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για τα “ψηφουλάκια” και προκειμένου να μαζέψουν περισσότερα κυριολεκτικά δεν δίνουν μία για το χυδαίο παιχνίδι που παίζεται σ΄ αυτή τη περιοχή της ελληνικής επικράτειας.

Υποψήφιοι βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων και ειδικά των δύο μεγάλων κάνουν “τεμενάδες” και υποβάλουν τα σέβη τους σε ανθρώπους και οργανώσεις που έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε εκδηλώσεις,δηλώσεις και ενέργειες που στόχο έχουν την “ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”!

Η κατάσταση είναι αφόρητη για όσους υποψηφίους έχουν επιλέξει να μην παίξουν το τουρκικό παιχνίδι.Και επιπλέον στη Ξάνθη βοά ο τόπος για προβοκάτσια που ετοιμάζουν οι Τούρκοι για να “στηρίξουν τους εκλεκτούς της τουρκικής μειονότητας”,όπως επιμένουν να αποκαλούν τη μουσουλμανική μειονότητα.Προβοκάτσια είχε γίνει και το 2004 όταν κάποιοι έκαψαν παραμονές των εκλογών πανό “τούρκου” υποψηφίου με αποτέλεσμα την ημέρα των εκλογών …το θύμα να πάρει ψήφους που ούτε ονειρευόταν.

Δεν έχουμε καμία διάθεση για “πατριωτικές κορώνες”,το ΄χουμε αποδείξει αυτό στο On alert,διαχρονικά. Αυτό που γίνεται όμως στη Θράκη είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Και είναι εξοργιστική η αδιαφορία του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου για όσα διαδραματίζονται στη περιοχή.

Όπως είναι εξαιρετικά εξοργιστικό διάφοροι “τουρκικοί” σύλλογοι να περιφέρονται στην Ευρώπη και να παριστάνουν τα …θύματα καταπίεσης και διακρίσεων από την Ελλάδα. Με τους ευρωπαίους βέβαια για δικούς τους λόγους να ακούν με συγκατάβαση τα απίστευτα ψεύδη αυτών που δηλώνουν τούρκοι αλλά ζουν στην Ελλάδα που τους επιτρέπει να δρουν ατιμώρητοι εναντίον της Ελλάδας.

Ας ασχοληθούν λοιπόν έστω την ύστατη ώρα οι επίδοξοι σωτήρες μας πρόεδροι των κομμάτων με τα όσα γίνονται στη Θράκη. Ας είναι σε εγρήγορση για την προσπάθεια των σκοτεινών κύκλων που δρουν υπό την ανοχή μας στη περιοχή για το ενδεχόμενο πρόκλησης προβοκάτσιας.Και όταν με το καλό τελειώσουν οι εκλογές ας σοβαρευτούν.Τουλάχιστον στο ζήτημα της Θράκης.

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ,μιας εφημερίδας που μάχεται μόνη της ενάντια σ΄ όσα επιχειρεί να επιβάλει η Τουρκία στη Θράκη.Είναι ένα ρεπορτάζ που απεικονίζει με ακρίβεια το κλίμα της προεκλογικής περιόδου στη Θράκη,όχι μόνο με πληροφορίες,αλλά και με φωτογραφίες.

“Κράτος καί παρακράτος: Στά ἄκρα οἱ δύο σοσιαλιστές (ΠαΣοΚ, ντέ!) βουλευτές Χατζησμάν καί Μάντατζη, δίπλα τους οἱ τουρκομουφτῆδες τῶν νομῶν τους Σερήφ – Μετέ καί στό κέντρο ὁ Πρόξενος Κομοτηνῆς Μ.Σάρνιτς καί ὁ πρόεδρος τοῦ ἰσλαμικοῦ ἱδρύματος IRCICA, Χαλίτ Ἐρέν.
Τα δύο κόμματα πού ρήμαξαν τή χώρα, κι ἐπιμένουν νά μᾶς …σώσουν, δέν ἔχουν μετακινηθεῖ καθόλου ἀπό τίς …παραδοσιακές προεκλογικές τους ἀθλιότητες. Ὁμοίως λοιπόν καί στήν ἐπιλογή τῶν μειονοτικῶν τους ὑποψηφίων στή Θράκη, ἐξακολουθοῦν νά κινοῦνται σέ μία ψηφοθηρική φρενίτιδα ἀδιάφορη γιά ὁποιοδήποτε ἐθνικό καί κοινωνικό συμφέρον.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

#TAGS MM