Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Aμαλιάδα: Πέθανε την ώρα που οδηγούσε και ακολούθησε τρελή πορεία!

Ο θάνατος του 56χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο…

Την τελευταία του πνοή στο τιμόνι την ώρα που οδηγούσε, αφού προηγουμένως προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών, άφησε χθες το απόγευμα (09-11-2011) στην Αμαλιάδα ο 56χρονος Νικόλαος Παστός.

Ο θάνατος του 56χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει σήμερα στο νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 19.00 χθες το απόγευμα σε ένα από τα ποιο κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας, την πλατεία Δημοκρατίας (γνωστή ως πλατεία Μεταξά).

Ο άτυχος 56χρονος οδηγούσε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Ford λευκού χρώματος και εκινείτο επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά, με κατεύθυνση προς Αμαλιάδα. Όταν έφθασε στο ύψος της πλατείας έστριψε δεξιά επί της οδού Ερμού.

Ωστόσο, αντί το αυτοκίνητό του να ακολουθήσει ευθεία πορεία, κινήθηκε προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA. Οι θαμώνες των καφενείων που είχαν δει την τρελή πορεία του αυτοκινήτου, πετάχτηκαν αμέσως από τις καρέκλες τους και έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και να προσφέρουν βοήθεια.

Αν και η πρόσκρουση δεν χαρακτηρίστηκε σημαντική, έκπληκτοι είδαν τον 56χρονο οδηγό να έχει γείρει επάνω στο τιμόνι του οχήματος, βγάζοντας αφρούς από το στόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ναύπακτος: Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί η μάνα και ο πατέρας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε