Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άνδρος: Αυτοκτόνησε άνεργος ναυτικός λίγο μετά τον αρραβώνα του!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Το τραγικό φαινόμενο των αυτοκτονιών, που οφείλεται κυρίως στην απόγνωση που βιώνει ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και στις Κυκλάδες.

Σοκ έχει προκαλέσει ο χαμός ενός 31χρονου νέου από το Γαύριο της Άνδρου, που πριν από μερικά 24ωρα έβαλε θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε.

Ο Κώστας Χαλάς, ένας εξαιρετικός άνθρωπος που όποιος τον είχε γνωρίσει μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, διάλεξε ο ίδιος να θέσει τέρμα στο προσωπικό του ταξίδι στη ζωή. Ναυτικός στο επάγγελμα και αρραβωνιασμένος – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyclades24.gr – έφυγε αιφνιδιάστηκα βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία του νησιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξε να κάνει το απονενοημένο βήμα, διότι το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Είχε εργασθεί σε πολλά πλοία της ακτοπλοΐας ως λογιστής, με τελευταίο το Superferry ΙΙ. Η κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του κάτω από πολύ βαρύ κλίμα.

Αυτοκτονία και στην Εύβοια
Ο αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι (27-06-2012), σε υπόγειο χώρο, στη θέση “Παλιουρή” πίσω από το συγκρότημα του ΤΕΙ. Σύμφωνα με το egnomi.gr δίπλα στο άψυχο σώμα του 66χρονου βρέθηκε μια καραμπίνα με την οποία αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 66χρονος άντρας έφερε διαμπερές τραύμα στον θώρακα, ενώ στο αυτοκίνητό του βρισκόταν το σημείωμα που είχε αφήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt στο σημείωμά του αυτό αναφερόταν στη δυσχερή του οικονομική κατάσταση, στην οποία πλέον δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Πώς λέτε ότι κατάφεραν δύο ιερείς να πάρουν αύξηση στα χρόνια των μνημονίων;

Αχαϊα:Υπέφερε αλλά δεν έλεγε τίποτα – Στο χειρουργείο λόγω… αποσμητικού!

Ηράκλειο: Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο, την ώρα που οδηγούσε!

Ηλεία: Εκδίδουν τα ανήλικα παιδιά τους, για 5 και 10€!

Πρέβεζα: Θάνατος σε παραλία – Το μπάνιο που έγινε τραγωδία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε