Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανεπιθύμητη η Γκερέκου υποστηρίζουν οι Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας – Δείτε βίντεο

Ανεπιθύμητη η Γκερέκου υποστηρίζουν οι Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας – Δείτε βίντεο

Τα μεσάνυχτα οι Αγανακτισμένοι του νησιού πραγματοποιήσαν μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας ενώ έφτασαν μέχρι και έξω από το γραφείο της βουλευτού!

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου, όπου κάθε βράδυ συγκεντρώνονται. Στο Λιστόν την κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποίησαν για μισή περίπου ώρα καθιστική διαμαρτυρία, καλώντας τον κόσμο να σηκωθεί από τις καφετέριες και να διαμαρτυρηθεί για το μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα και την πρωτεύουσα από χθες το πρωί.

Στη συνέχεια, πήγαν έξω από το πολιτικό γραφείο της Άντζελας Γκερέκου φωνάζοντας συνθήματα κατά της βουλευτού. Οι διαδηλωτές την χαρακτήρισαν ως ανεπιθύμητη στην Κέρκυρα μετά το “ναι” στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή.

Στην περιοχή Σαρόκο πραγματοποίησαν δεκάλεπτη καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Λίγο πριν ολοκληρώσουν την πορεία τους, πήγαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής και της κρατικής βίας..

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε